Pikat e Vrojtimit

Projekti do të ketë në fokus qendrën historike të Tiranës, ku do të përfshihen ndërtimet që ndodhen në vijën e parë përgjatë Bulevardit "Dëshmorët e Kombit", nga Sheshi "Nënë Tereza" deri tek Stacioni Trenit. Pikat e vrojtimit përgjatë itinerarit do të përfshijnë: Universitetin Politeknik të Tiranës, Piramidën, Sheshin Skënderbej dhe disa ndërtesa të tjera që ndodhen përgjatë këtij segmenti.