Themeluesit

Dritan Papavasili

Dritan është një arkitekt dhe urbanist me shumë eksperiencë në projekte urbanistike dhe arkitekturore në Shqipëri dhe jashtë vendit.

Eni Cici

Eni ka fituar përvojë duke punuar për kompani të huaja si konsulente biznesi. Në organizatën tonë ajo po ofron aftësitë e saj të forta në fushën e marketingut, burimeve njerëzore dhe kontabilitetit.

Anjeza Puka

Anjeza ka punuar si koordinatore projekti për disa organizatat jofitimprurëse duke asistuar në ekipet e menaxherëve të projektit me koordinimin e të gjithë elementëve të punës. Ajo organizon projektet me qëllimin që ato të përfundojnë në kohë dhe brenda buxhetit.


Blerta Dyrmishi

Blerta është një inxhiniere ndërtimi me shumë përvojë në ndërtim dhe mbikëqyrje të projekteve të ndërtimit të punëve publike në shkallë të gjerë, si rrugë, ura dhe objekte të tjera.

Këngë Haziri

Miqesore, e motivuar, dhe kreative me aftësi të shkëlqyera ndërpersonale dhe organizative. Kënga pëlqen të sfidojë veten dhe ka një dëshirë të fortë për t’i parë gjërat deri në përfundim! Ajo vjen nga një përvojë financiare, por gjithashtu ka eksperiencë në fushën e marketingut dhe ka punuar në planifikimin dhe zbatimin e projekteve të shumta të rëndësishme në fushën e energjisë në Kosovë.

Besnik Grainca

Besnik është një arkitekt i interier i specializuar në projektimin dhe ndërtimin e ambienteve të brendshme për siguri, funksionalitet dhe estetikë. Ai gjithashtu merr parasysh ndërtimin e brendshëm, ndriçimin dhe mobilimin per shume struktura akomoduese.