PROSPECTIVE HABITAT

Promovim, edukim, mbrojtje dhe zhvillim në mënyrë të qëndrueshme të kulturës dhe mjedisit tonë

Le të përfitojmë nga njohuritë dhe eksperienca e themeluesve & partnerëve tanë të talentuar…

“I like ruins because what remains is not the total design, but the clarity of thought, the naked structure, the spirit of the thing.”

Arkitekt

Turizem

Rehabilitimi dhe restaurimi i trashëgimisë kulturore për qëllime turistike.

Kulture

Edukimi mjedisor, kulturor dhe ndërgjegjësimi në komunitet.

Mjedisi

Ndërgjegjësimi mjedisor i publikut të gjerë për përdorimin dhe menaxhimin e burimeve natyrore/parqeve për turizëm.

Projekte & Aktivitete
fshati
Korrik 2020
Vizitë në Gjirokastër

Ekipi ynë vizitoi fshatin Qestorat në Gjirokastër

pexels-cottonbro-studio-4065876-scaled
Maj 2021
Regjistrim

Prospective Habitat është regjistruar në agjensinë për mbështetjen e shoqërisë civile. 

femijet
Qershor 2022
Projekt

"Udhëtim me një arkitekt"- Projekt me Ministrinë e Kulturës

Korrik 2022
Projekt

"Bulevardi Virtual i Tiranës"- Projekt me Bashkinë e Tiranës, Kongresi Rinor Kombëtar, Tirana European Youth Capital

eni
Maj 2023
Story

Misteret e metropolit dje, sot dhe nesër…

natyre
Qershor 2023
Projekt

Promovimi dixhital i rritjes së zhvillimit të krahinës së Lunxhërisë dhe fshatrave të saj - Projekt me Ministrinë e Kulturës

Impakti yne

Ne do kemi ndikimin tonë në mënyrën se si njerëzit, organizatat dhe lëvizjet mendojnë dhe veprojnë.

Bashkohu me ne
Ne duhet të riformësojmë perceptimin tonë se si e shohim veten.
Partneret tanë
Want to make a difference?

Help us raise money for our humanitarian causes

What We Do